Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

Кам'янській федерації велоспорту передали автомобіль

Четвер, Вересень 23, 2021 - 17:08

23 вересня Кам'янський міський голова Андрій Білоусов передав ключі від легкового автомобіля марки «Рено» керівнику федерації велосипедного спорту Сергію Федоренку. Автомобіль для спортсменів придбали представники ГО «Бджола».

«Представники громадської організації «Бджола» відгукнулися на прохання тренера федерації велоспорту і попросили мене передати в користування цей автомобіль. Я сам більше 30 років тому відвідував секцію велоспорту і розумію, наскільки важливий супровід для безпеки спортсменів на дорозі. Ми знаємо, яку кількість чемпіонів виховав Сергій Григорович Федоренко для нашого міста і країни, тому щиро дякуємо за роботу і бажаємо подальших успіхів у житті та професійній діяльності», - сказав Андрій Білоусов.

За словами тренера, велосипедисти тренуються 6 днів на тиждень, проїжджаючи за одне тренування від 70 до 150 кілометрів.

«Раніше у нас була старенька машина, яка часто ламалася - то колесо відпаде, то кермо відвалиться. Тепер ми зможемо спокійно виїжджати на тренування і змагання», - сказав Сергій Федоренко.

Від імені всього батьківського комітету Валентина Пархоменко подякувала міському голові за подарунок для дітей і за його роботу в розвитку спорту.

«Особливі слова подяки хочу сказати за те, що ви, Андрію Леонідовичу, передбачили стипендії міського голови для кращих спортсменів і збільшили кількість стипендіатів з 40 до 100 осіб. Це дуже гарна підмога для дітей та їх сімей, а також стимул для більш високих результатів у спорті», - сказала Валентина Пархоменко.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei