Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

Міський голова Кам’янського привітав спортсменів із початком змагань

Субота, Лютий 19, 2022 - 14:40

У Кам'янській дитячо-юнацькій спортивній школі №4 стартували одразу два заходи – чемпіонат міста зі спортивної акробатики та відкритий чемпіонат міста з тхеквондо серед усіх вікових груп.

Церемонія відкриття змагань відбулася за участю Кам'янського міського голови Андрія Білоусова, секретаря Кам'янської міської ради Наталії Ктітарової, директора ДЮСШ №4 Олександра Кірпи, начальника управління молоді та спорту Едуарда Коряка та інших почесних гостей.

Андрій Білоусов привітав спортсменів, тренерів та суддів із початком змагань, побажав успішних виступів та яскравих перемог. Також мер вручив нагороди юним акробатам, які вже вибороли призові місця.

«Дорогі діти! Сьогоднішні змагання – важливий етап у підготовці до чемпіонатів області та України. Нехай вони принесуть вам цінний досвід, подарують позитивні емоції та надихнуть на нові звершення. Кожному з вас я бажаю міцного здоров'я, енергії, сил та успіху на шляху до заповітних спортивних вершин», - сказав Андрій Білоусов.

У чемпіонаті зі спортивної акробатики беруть участь 110 спортсменів. А до чемпіонату з тхеквондо долучилося 150 спортсменів – 8 команд з інших ДЮСШ нашого міста, а також із міста Ізюм Харківської області, Запоріжжя та Запорізької області.

Під час офіційної частини Андрій Білоусов також привітав та вручив подарунковий сертифікат Дмитру Сороці, який є Майстром спорту України міжнародного класу з армреслінгу та минулого року завоював звання чемпіона Європи у даному виді спорту.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei