Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

Подарунки до Дня Святого Миколая: міський голова Кам’янського вітав дітей

П'ятниця, Грудень 17, 2021 - 14:43

Напередодні новорічних та різдвяних свят у Кам'янському традиційно вітали дітей. Низка святкових заходів розпочалася у театрі ім. Лесі Українки, де для 250 дітей пільгової категорії підготували новорічну казку «Кришталевий черевичок». Мер міста Андрій Білоусов привітав усіх присутніх із наступаючими святами, вручив подарунки багатодітним сім'ям та дітям, які показали високі результати у навчанні. Для всіх дітей у залі також підготували солодкі частування.

Після цього міський голова об'їхав три дитячі будинки сімейного типу (ДБСТ). Подякував батькам-вихователям за те, що дарують дітям свою любов, турботу та доброту, привітав дітей із зимовими святами, вручив солодкі подарунки і кожному ДБСТ передав дитячі батути для веселого дозвілля.

Далі вітання та подарунки від мера та представників ПП «Бджола» приймали вихованці НВК «Гармонія». Андрій Білоусов побажав дітям веселих свят, подякував дружньому колективу навчального закладу за роботу та переглянув виставку творчих робіт, які діти зробили своїми руками.

«Я вітаю всіх мешканців та дітей Кам'янського з наступаючими новорічними зимовими святами. Нехай у кожній сім'ї панує мир, гармонія та благополуччя. Будьте здоровими, успішними та щасливими!» - сказав Андрій Білоусов.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei