Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

Послуга «єМалятко» вже впроваджена в Кам’янських ЦНАП

Середа, Грудень 30, 2020 - 13:23

30 грудня міський голова Кам’янського Андрій Білоусов привітав клієнтів ЦНАП, які першими скористалися новою послугою «єМалятко».

«Ми постійно поліпшуємо кількість і якість послуг, що надаються в наших ЦНАП. Дана послуга дозволяє батькам отримувати при реєстрації дитини повний пакет документів», – сказав Андрій Білоусов.

«єМалятко» – комплексна послуга для батьків новонароджених. За однією заявою можна зареєструвати народження дитини і отримати від різних органів влади до 9-ти державних послуг, необхідних при народженні дитини.

Для цього необхідно лише один раз звернутися до ЦНАП, обрати з переліку необхідні послуги і підписати сформовану адміністратором заяву. І вже наступного дня можна отримувати свідоцтво про народження.

Така швидка обробка документів стала можливою завдяки впровадженню Міністерством цифрової трансформації України платформи для електронної взаємодії між ЦНАП і постачальниками послуг.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei