Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

У Кам'янській лікарні №9 після капітального ремонту відкрили відділення реанімації та інтенсивної терапії

П'ятниця, Листопад 5, 2021 - 15:27

У Кам'янському за дорученням міського голови Андрія Білоусова продовжують виконувати капітальні ремонти медичних закладів та відділень у лікарнях. Основна мета – підвищити якість надання пацієнтам кваліфікованої медичної допомоги.

5 листопада Андрій Білоусов відвідав міську лікарню №9, де після капітального ремонту відкрили відділення реанімації та інтенсивної терапії. Це перший ремонт, який було виконано у відділенні з моменту побудови лікарні у 1985 році. На даний момент відділення реанімації та інтенсивної терапії повністю змінилося. Тут виконали електромонтажні роботи, замінили комунікації, встановили нові вікна та двері, оновили покриття підлог та стін. Відділення оснастили новим сучасним медичним обладнанням, функціональними ліжками та меблями. Комфортні умови роботи також створили для медичних співробітників.

«Наше відділення призначене для надання допомоги пацієнтам у важкому стані. Тут перебувають люди після перенесених операцій та наркозу, тому санітарні умови мають відповідати всім нормам. Сьогодні, після проведеного ремонту, відділення повністю оновилося та відповідає стандартам. Ми дуже вдячні меру міста, керівництву лікарні та будівельникам, які врахували всі наші прохання. Також нам завезли нове обладнання, монітори, ліжка, дихальну апаратуру та багато іншого для надання пацієнтам висококваліфікованої медичної допомоги», - сказала завідувачка відділення Ірада Лебеденко.

Андрій Білоусов зазначив, що це вже восьме відділення з урахуванням педіатричного корпусу, яке капітально відремонтували у 9-й лікарні.

«Ми продовжуємо виконувати капітальні ремонти відділень у наших лікарнях. Цього року заплановано відремонтувати 10 відділень, у тому числі – повний капремонт лікарні №2 у Соцмісті на вулиці Менделєєва та відкриття збудованої з нуля амбулаторії у селищі Романкове. За останні кілька років ми капітально відремонтували 20 відділень у лікарнях нашого міста. Крім того, у нас заплановано повний капітальний ремонт усіх корпусів 9-ї лікарні з утепленням фасадів та благоустроєм, а також ремонт тих відділень, які ще не зроблено. Також наступного року ми продовжимо ремонтувати відділення в інших лікарнях міста», - сказав Андрій Білоусов.

Відділення реанімації та інтенсивної терапії надає ургентну та планову медичну допомогу хворим структурних підрозділів лікарні та є базою надання невідкладної акушерської допомоги вагітним, породіллям та новонародженим. Щорічно у відділенні інтенсивної терапії проліковується понад 2 000 хворих, під час оперативних втручань надається анестезіологічна допомога понад 3 000 пацієнтів.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei