Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

У Кам'янському капітально відремонтували кіноконцертний зал «Мир»

Середа, Грудень 29, 2021 - 17:24

У Кам'янському за дорученням міського голови Андрія Білоусова виконали капітальний ремонт у кіноконцертному залі «Мир». У будівлі провели утеплення фасаду, зміцнили та утеплили фундамент, встановили нові вікна та вхідні двері. Істотно перетворився великий зал для глядачів кінотеатру. Тут оновили стелю та стіни, відновили підлогу, замінили систему вентиляції, вдвічі розширили сцену, встановили нові крісла та освітлення, обладнали проходи та місця для людей на інвалідних візках.

«Ми провели капітальний ремонт кіноконцертного залу «Мир» вперше за 35 років його існування. Сьогодні будівля виглядає яскраво та сучасно. На наступний рік плануємо провести повний благоустрій прилеглої території. На даний момент кінотеатр «Мир» є справжнім культурним центром лівобережжя», - сказав Андрій Білоусов.

Торік було повністю реконструйовано малий 3D-кінозал на 80 місць. Сьогодні, окрім основного виду діяльності – кінопоказу, тут діють циркові та вокальні творчі колективи ПАТ «ДМК», три міські танцювальні школи, дитяче модельне агентство та інші секції.

«Така увага та підтримка з боку міської влади дуже радує та надихає наші колективи на реалізацію нових ідей і творчих задумів. Раніше цей кіноконцертний зал славився тим, що тут виступали зірки естради, але згодом він втратив актуальність, оскільки був у занедбаному стані. Після тривалого періоду ми зможемо відновити гастрольну діяльність», - сказала директор кінотеатру Жанетта Сокуренко.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei