Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

У Кам'янському обговорювали питання учасників АТО/ООС

П'ятниця, Червень 4, 2021 - 10:36

Всі проблемні ситуації і питання, з якими звертаються учасники АТО/ООС в громадську організацію «Патріот-2015», регулярно розглядаються на нараді під керівництвом Кам'янського міського голови Андрія Білоусова.

Чергову робочу нараду з представниками ГО «Патріот-2015» і своїми профільними заступниками Андрій Білоусов провів 2 червня.

В ході зустрічі обговорювалися питання житлово-комунальної сфери, надання матеріальної допомоги, газопостачання та теплопостачання за окремими адресами, оздоровлення, облаштування земельних ділянок, виділених під будівництво гаражів та багато інших проблем соціально-побутового напрямку.

По кожному порушеному питанню мером були прийняті рішення і дані доручення відповідальним особам із зазначенням термінів виконання завдань.

В процесі виконання: установка трьох флагштоків і доповнення до пам'ятного меморіалу загиблим на майдані Героїв, виготовлення та встановлення хреста на військовому кладовищі.

«Ми завжди дуже тісно взаємодіємо з мером Андрієм Леонідовичем Білоусовим. Він реагує на кожне прохання або пропозицію, з якою до нас звертаються учасники бойових дій та представники ветеранських організацій. Ми щиро вдячні міському голові за увагу і допомогу у вирішенні проблем учасників АТО/ООС в Кам'янському», - сказав керівник ГО «Патріот-2015» Павло Некритий.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei