Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

У Кам’янському підприємству «Каметсталь» виповнилося 133 роки

Середа, Березень 2, 2022 - 19:39

З 24 лютого в Україні запроваджено воєнний стан. Враховуючи ситуацію підприємство «Каметсталь» підготувалося до можливих загроз. На території підприємства впорядкували вісім бомбосховищ. В укриттях є запаси питної води та продуктів,працює система вентиляції та генератори. Стан захисних споруд перевірили міський голова Кам’янського Андрій Білоусов та генеральний директор «Каметсталь» Дмитро Липпа.

«Наше підприємство працює. Всі працівники виходять на роботу і забезпечені засобами захисту. Ми підготували бомбосховища та у разі потреби готові розмістити в укриттях не тільки працівників, а й мешканців міста, які під час сигналу тривоги будуть поруч», - сказав Дмитро Липпа.

Андрій Білоусов привітав підприємство з 133-річним ювілеєм та подякував за плідну співпрацю.

«Сьогодні виповнюється 133 роки з моменту заснування комбінату. Я вітаю керівництво та всіх працівників з визначною датою та дякую за те, що навіть у цих складних умовах підприємство не лише надійно працює, а й надає необхідну допомогу місту, армії і нашому батальйону територіальної оборони. Україна обов’язково подолає всі труднощі і перемога буде за нами», - сказав Андрій Білоусов.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei