Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

У Кам'янському провели загальноміський пробіг на дистанції «3000 Олімпійських метрів»

Неділя, Липень 11, 2021 - 11:08

10 липня в Кам'янському за підтримки міського голови Андрія Білоусова відбувся щорічний легкоатлетичний пробіг на підтримку Олімпійської збірної України, яка через два тижні почне виступ на Олімпійських Іграх. У спортивному заході взяли участь більше 500 людей – професійні спортсмени, аматори, молодь, дорослі і діти. Дистанцію в 3000 метрів подолали всі учасники, в тому числі люди з інвалідністю – представники центру фізичної культури і спорту «Інваспорт».

«Після дворічної перерви через пандемію ми відновлюємо спортивні традиції. За дорученням мера Андрія Білоусова цього літа в місті заплановано провести багато спортивно-масових заходів. Серед них самі улюблені кам'янчанам - фестиваль водних видів спорту та Велодень-2021», - сказав начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк.

Переможці пробігу в абсолютній першості серед чоловіків і жінок, а також у категоріях: наймолодший учасник/учасниця і найстарший учасник/учасниця були нагороджені цінними подарунками.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei