Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

У Кам'янському реконструюють лівобережний парк

Четвер, Липень 8, 2021 - 09:03

Лівобережний парк Кам'янського реконструюють вперше з моменту його створення більше 30 років тому. Хід робіт проконтролював мер Андрій Білоусов.

«Територія парку в кілька разів збільшилася. Укладається тротуарна плитка, встановлюється сучасне зовнішнє освітлення, нові лавки та урни. У парку будуть нові атракціони, скейт-парк, дитячі розважальні та спортивні майданчики, майданчик для гри в хокей на роликах, оглядова площа і багато іншого. Всі роботи ми плануємо завершити до середини вересня. На лівому березі проживає близько 80-ти тисяч жителів, і я заздалегідь запрошую всіх на відкриття оновленого і сучасного парку», - сказав Андрій Білоусов.

Також Андрій Білоусов зазначив, що нещодавно в Кам'янському відкрили два невеликих сквери для жителів містечка ДДГРЕС і по вулиці Матросова. На даний момент нову зону відпочинку створюють для мешканців Південного району, будують сквер на вулиці Затишній від проспекту Конституції до вулиці Стовби.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei