Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

У Кам'янському триває реконструкція колегіуму № 16 та окремої будівлі гімназії №11

П'ятниця, Липень 2, 2021 - 13:27

Міський голова Кам'янського Андрій Білоусов проконтролював хід реконструкції колегіуму №16 та окремої будівлі гімназії №11, в якій буде початкова школа, що дозволить розвантажити основну будівлю закладу.

У триповерховій будівлі колегіуму №16 завершилися внутрішні демонтажні роботи, прокладені нові інженерні мережі, змонтовані системи вентиляції та опалення. Завершується утеплення фасаду і ремонт покрівлі. Також демонтується двоповерхова будівля школи, де побудують новий корпус під їдальню та актовий зал.

В окремій будівлі гімназії №11 за адресою: вулиця 9 Травня, 18 добудували вхідну групу, встановлюють металопластикові вікна, ведуться внутрішні та зовнішні ремонтно-будівельні роботи.

«Наше місто виграло конкурс на отримання гранту Європейського Інвестиційного банку в рамках надзвичайної програми на відновлення України. За рахунок грантових коштів ЄІБ ми реконструюємо ці два навчальні заклади. 80% коштів у вигляді гранту надає ЄІБ і 20% виділяє міський бюджет. На об'єктах працює необхідна кількість людей і все йде відповідно до затвердженого графіка. Я також сподіваюся, що область виконає взяті на себе зобов'язання і проведе реконструкцію 20-ї школи, де замовником виступає управління капітального будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації», – сказав міський голова Андрій Білоусов.

Крім того, Андрій Білоусов зазначив, що Україна планує отримувати наступний транш за цією кредитною програмою, тому вже зараз місто готує проєкти під реконструкцію лікарень №8 і №9, а також під повну реконструкцію набережної лівого берега, щоб зробити там сучасну зону відпочинку.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei