Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

У Кам'янському відбудеться байк-фест

П'ятниця, Квітень 30, 2021 - 20:30

Щорічно байкери з усієї України з'їжджаються в Кам'янське на видовищні мотофестівалі, які проходять за підтримки міського голови Андрія Білоусова. 2021 рік не стане винятком, але програму заходу значно скоротять через карантин.

30 квітня представники громадської організації «Байкери України» звернулися до Андрія Білоусову з проханням допомогти в організації байк-фесту.

Захід заплановано на 29 травня. Близько 17:00 байкери з різних міст країни зберуться на площі Петра Калнишевського. О 18:00 - старт колони. Мотоциклісти проїдуть колоною з площі по проспекту Т. Шевченка на Новий міст. Подальший маршрут - «п'яна дорога» - бульвар Дружби Народів - бульвар Незалежності - проспект Металургів - мостовий перехід через р. Дніпро - проспект Гімназійний - проспект Свободи і площа Калнишевського.

Лідер ГО «Байкери України» Жорж LION Попов подякував меру за допомогу, а також зазначив, що їх основна мета - об'єднати мото-клуби, спільноти і байкерів всієї України, показати молоді альтернативу вулиці, навчити правилам поведінки на дорозі та інших навичок їзди на мотоциклі.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei