Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

У Кам'янському відкрили два нових сквери

Четвер, Червень 10, 2021 - 05:43

У Кам'янському відкрили два нових сквери. Нову зону відпочинку облаштували біля багатоквартирних будинків по вулиці Матросова, поруч зі школою № 3. На раніше покинутій території сьогодні встановлені лавочки та урни, дитячий майданчик і пісочниця, прокладені тротуарні доріжки, встановлено зовнішнє освітлення. Діти і дорослі можуть з комфортом проводити тут своє дозвілля. Таку ж зону відпочинку створили у дворах містечка ДДГРЕС, де раніше був пустир.

Нові об'єкти відкривав міський голова Кам'янського Андрій Білоусов.

«Ми продовжуємо впорядковувати наше місто. За останні кілька років ми створили більше 20 сучасних зон відпочинку. Тепер перейшли від скверів загальноміського та районного масштабів до невеликих, створюючи затишні зони відпочинку у дворах. У цьому році у нас в планах відкрити сквер на Соцмісті по вулиці Ухтомського і завершити реконструкцію Лівобережного парку. Наша основна задача – створити комфортні умови для відпочинку жителів Кам'янського, які дуже багато і важко працюють», - сказав Андрій Білоусов.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei