Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

У Кам'янському відзначили 32-у річницю виведення військ з Афганістану

Понеділок, Лютий 15, 2021 - 14:17

15 лютого в Кам'янському відбулася церемонія покладання квітів до пам'ятника Воїнам-афганцям, присвячена 32-й річниці виведення військ з Афганістану.

У заході взяв участь мер міста Андрій Білоусов, його заступники, члени ветеранських організацій, сім'ї загиблих, громадськість.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять солдат, які загинули в жорстоких боях під час військового конфлікту.

«У цій війні брали участь десятки тисяч українців. Багато хто загинув, і вже ніщо і ніколи не зможе повернути цих людей, приглушити біль тих, хто втратив рідних і близьких. Ми завжди будемо пам'ятати імена хлопців, які з честю і гідністю виконували свій військовий обов'язок. Вдячний усім нашим воїнам-інтернаціоналістам за активну участь в житті міста, за знання і досвід, яким вони діляться з молодим поколінням. Бажаю всім мирного неба над головою і довгих років життя», - сказав Андрій Білоусов.

З нагоди пам'ятної дати, а також за активну громадську діяльність мер вручив нагрудні знаки «Відзнака міського голови» учасникам бойових дій в Афганістані.

Голова організації «Союз ветеранів Афганістану» Олег Качуровський висловив вдячність міському голові за всебічну допомогу і підтримку. На даний момент в організацію входить більше 800 чоловік, з них – 560 афганців, решта – учасники бойових дій на території інших держав.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei

У Кам'янському відзначили 32-у річницю виведення військ з Афганістану У Кам'янському відзначили 32-у річницю виведення військ з Афганістану У Кам'янському відзначили 32-у річницю виведення військ з Афганістану У Кам'янському відзначили 32-у річницю виведення військ з Афганістану У Кам'янському відзначили 32-у річницю виведення військ з Афганістану У Кам'янському відзначили 32-у річницю виведення військ з Афганістану