Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

У Кам'янському випробовують нову спецтехніку для ремонту доріг у зимовий період

П'ятниця, Жовтень 29, 2021 - 13:19

У Кам'янському з метою належного утримання автомобільних доріг у зимовий період задіяли дві одиниці нової спецтехніки виробництва компанії TICAB. Одна машина використовується для заливки швів та тріщин в асфальтовому покритті, друга – автономний міні-асфальтний завод.

Сучасну спецтехніку залучили до обслуговування доріг за дорученням міського голови Андрія Білоусова. Його заступник Олег Максименко зазначив, що таким чином місто готується до зимового періоду, щоб мати можливість контролювати та своєчасно виправляти ситуацію на автошляхах міста, асфальтуючи невеликі ями навіть узимку.

«Минулі роки ми латали ями в зимовий період «холодним асфальтом», але ця техніка працює більш ефективно і має показати хороший результат», - сказав Олег Максименко.

Своєчасне заповнення тріщин спеціальною пластичною герметизуючою сумішшю дозволить усунути дефекти дорожнього полотна та запобігти подальшій руйнації. Машина – автономний міні асфальтний завод працює за принципом стандартного асфальтного заводу, відрізняється лише продуктивністю – одне завантаження дорівнює 600-700 кг гарячого асфальту. На думку фахівців, таких обсягів цілком достатньо для утримання доріг у нормальному стані за мінусових температур.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei