Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

У Кам'янському засяяла головна новорічна ялинка

П'ятниця, Грудень 17, 2021 - 17:57

17 грудня у Кам'янському на майдані Петра Калнишевського відбулося відкриття головної новорічної ялинки міста. З нагоди відкриття провели розважальну програму. Вогні новорічної ялинки за традицією запалили Святий Миколай (заслужений артист України Анатолій Вертій) та мер міста Андрій Білоусов.

«Настає час чудових зимових свят. Найпершим із них є День Святого Миколая – улюблене свято дітей та дорослих. Діти з особливою цікавістю чекають на бажані подарунки, а повсякденне життя дорослих наповнюється відчуттям радості та сімейного затишку. Вітаю всіх кам'янчан із святом – із Днем Святого Миколая! Щиро бажаю, щоб позитивні емоції, пов'язані з цим святковим днем, ніколи не згасали у вашій душі, наповнюючи серця добротою та натхненням. Нехай у кожній сім'ї панують щастя, злагода та благополуччя!» - сказав Андрій Білоусов.

Також мер вручив нагороди найбільш творчим, активним та ініціативним учням міста. Організатори підготували солодкі подарунки для дітей, які прийшли на свято.

На площі встановили новорічні фотозони та інші атрибути. З наближенням Нового року місто все яскравіше сяє чарівними вогнями та дарує мешканцям святковий настрій.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei