Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

У кам’янських школах і дитячих садках встановлюють кнопки екстреного виклику державної служби охорони поліції

Вівторок, Лютий 9, 2021 - 15:54

З метою дотримання безпеки під час навчального процесу за дорученням міського голови Андрія Білоусова всі освітні заклади Кам’янського оснастять кнопками екстреного виклику правоохоронців.

Однією з перших додатковою системою екстреного захисту оснастили гімназію №12.

Кнопку екстреного виклику державної служби охорони поліції в дії тестували 9 лютого в присутності міського голови Андрія Білоусова.

«У цьому році ми поставимо під державну охорону всі наші школи, дитячі садки і мистецькі заклади. Протягом трьох місяців ми обладнаємо усі ці 104 об’єкти тривожними кнопками для оперативного виклику державної служби охорони поліції, щоб забезпечити захист дітей та педагогів», – сказав Андрій Білоусов.

Від 3 до 5 хвилин потрібно правоохоронцям, щоб зреагувати на тривожний виклик і прибути на місце. Залежно від ситуації співробітники державної служби охорони поліції вживають заходів щодо затримання правопорушника або з’ясовують обставини події. Доступ до кнопки є у адміністрації школи та у чергового в нічний час доби.

«Головна умова якісної освіти – безпечний простір. Ми щодня моніторимо запити батьків, і одне з головних їх побажань – безпека закладу. Ми дуже вдячні меру за те, що його програма збігається з побажаннями батьків», – сказала директор гімназії №12 Ангеліна Запорожець.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei