Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

У Мелітополі хочуть організувати роботу ЄДС за прикладом Кам’янського

Вівторок, Лютий 16, 2021 - 17:31

Успішний досвід роботи Єдиної диспетчерської служби Кам’янського бажають вивчити фахівці з Мелітополя.

16 лютого Кам’янське відвідала робоча група виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області. Мета візиту – перейняти успішний досвід ЄДС нашого міста для подальшого впровадження в місті Мелітополь.

Із членами делегації зустрівся Кам’янський міський голова Андрій Білоусов, який в 2016 році ініціював створення комплексної диспетчерської та аварійної служб у нашому місті.

«Ми отримали лист від мера міста Мелітополь, в якому говориться про те, що ви хочете ознайомитися з роботою нашої ЄДС. Ми створили нашу службу в грудні 2016 року. За чотири роки роботи ми отримали понад 800 тисяч звернень жителів. Диспетчери нашої ЄДС працюють цілодобово, взаємодіють з усіма комунальними підприємствами, енергетиками, газовиками, ГУ ДСНС і правоохоронними органами. У нас є зворотній зв’язок з мешканцями, диспетчери контролюють виконання заявок. Також стежимо за обслуговуванням електронних табло на зупинках громадського транспорту і за камерами відеоспостереження, встановленими в рамках програми «Безпечне місто». Наші фахівці готові допомагати і проконсультують з усіх питань», – сказав Андрій Білоусов.

У ході візиту представники Мелітопольського виконавчого комітету відвідали ЄДС і на місці ознайомилися з основними принципами роботи служби. Також за пропозицією міського голови гості заїхали в головний офіс Кам’янського ЦНАП, де їм розповіли про впроваджені там проєкти.

«Аналізуючи роботу комунальних підприємств міста Мелітополь, ми чітко розуміємо, що необхідно створювати один базовий диспетчерський центр, який би обслуговував потреби всіх жителів нашого міста. Сьогодні у нас шість таких баз по окремих комунальних підприємствах. Ми хочемо сформувати службу, аналогічну вашій ЄДС, де все максимально оптимізовано і компактно. Кам’янська ЄДС досить інформативна та зрозуміла, і найголовніше – успішно обслуговує потреби кам’янчан», – сказав заступник міського голови Мелітополя з питань діяльності виконавчого комітету Олександр Щербаков.

Це перший ознайомчий візит мелітопольських фахівців у Кам’янське. У майбутньому робота з обміну досвідом буде продовжена.

Також новини у Telegram каналі https://t.me/belousov_andrei