Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

Підприємству «КАМЕТ-СТАЛЬ» виповнилось 134 роки

П'ятниця, Березень 3, 2023 - 16:17

Міський голова Андрій Білоусов разом із начальником Кам’янської РВА Олегом Гапічем привітали генерального директора Олександра Третьякова та трудовий колектив підприємства «КАМЕТ-СТАЛЬ» зі 134-ю річницею заснування металургійного комбінату. Вручили патріотичний подарунок керівнику підприємства та нагороди працівникам.

Робота комбінату та розвиток Кам’янського завжди були нерозривно пов’язані. Сьогодні, в умовах війни, «КАМЕТ-СТАЛЬ» залишається нашим надійним партнером. Спільно з групою Метінвест комбінат надає підтримку місту та громаді: забезпечує лікарні медичним устаткуванням, передає продуктові набори вимушеним переселенцям та вразливим категоріям кам’янчан, бере на себе вирішення інших питань життєзабезпечення.

Дякуємо за таку важливу допомогу! Бажаємо комбінату процвітання й довгострокових перспектив, а найголовніше – Перемоги України!