Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

У Кам’янському відкрили оновлену амбулаторію

П'ятниця, Травень 19, 2023 - 18:04

19 травня, у Всесвітній День сімейного лікаря, на Лівобережжі відкрили після капітального ремонту амбулаторію №5 загальної практики сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги №1. 

За кошти Уряду Федеративної Республіки Німеччина, через німецький Банк Розвитку KfW модернізовано третій поверх будівлі з підвищенням енергоефективності. Проведено повний ремонт внутрішніх приміщень та кабінетів щеплень, замінено вікна та двері, проведено монтаж стелі, заміну підлоги, створено необхідні умови для людей з обмеженими можливостями, модернізовано систему електропостачання. За кошти міського бюджету закуплено нові меблі, бактерицидні лампи, медичне та комп’ютерне обладнання, виконано заміну магістральних труб теплопостачання та інше. 

«Дякую Уряду Німеччини та Українському фонду соціальних інвестицій за те, що підтримують наше місто. Ми співпрацюємо з 2015 року, і це вже третій наш спільно реалізований проєкт у Кам’янському. Є напрацювання й на майбутнє.

Впевнений, що результатом нашої співпраці будуть задоволені як лікарі, так і відвідувачі. Вітаю всіх сімейних лікарів нашого міста з професійним святом! 

Працюємо заради Перемоги!» - сказав міський голова Андрій Білоусов.