Андрій Бiлоусов
Міський голова Кам'янського
“ Ми будемо пишатися нашим містом,
  Кам'янське буде не впізнати
   – воно стане комфортним та зручним
   для життя! ”
Андрій Бiлоусов
“ Мій обов’язок бути відкритим та доступним для кожного, адже саме виборці найняли мене на роботу, і тільки перед ними я зобов’язаний звітувати про виконану роботу на благо жителів міста. ”
Андрій Бiлоусов

В будинках Кам’янського проводять заміну комунікацій

Четвер, Травень 25, 2023 - 19:18

Продовжуємо готувати місто до наступного опалювального сезону. Виконуємо роботи з повної заміни систем водопроводу і каналізації в багатоквартирних житлових будинках, які найбільше цього потребують. В цьому році таких будинків буде 50.  

На даний час роботи виконуються в дев’ятиповерховому будинку на чотири під’їзди по вулиці Польській, 272 (колишня вулиця Ціолковського). Окрім повної заміни труб водопостачання та каналізації, за цією адресою ми виконаємо ремонт в під’їздах, проведемо ревізію щитових та інше. 

Паралельно в 200 будинках міста ведуться роботи із заміни систем теплопостачання, щоб усунути проблемні питання в опалювальний період.  

Також продовжуємо ремонт доріг, підняття люків в один рівень з проїзною частиною та благоустрій територій. Працюємо, аби навіть у ці складні часи створювати для наших мешканців та вимушених переселенців належні умови для життя.